cruises
Door: Ilse van Paasschen
Blijf op de hoogte en volg Ilse
07 Juli 2010 | Spanje, Ibiza Nueva
Wat fijn om al die leuke berichtjes te krijgen!
Ik heb het enorm naar mijn zin op het schip!
We hebben nu een aantal luxe cruises achter de rug. Heerlijk mooi weer en fantastische collega's!
Bijna elke dag een duik nemen vanaf de boot en natuurlijk veel feestjes ook voor de crew. In Valencia zijn we naar een vip feestje van Ferrari geweest. En op Mallorca een mooie salsa tent bekeken. Een aantal keer een terrasje op Ibiza en eergister naar Amnesia (een super grote discotheek op Ibiza)
Net voetbal gekeken aan boord en ik heb de poule gewonnen!
Het met zn vieren een hut delen vergaat mij eigenlijk wel prima. Ik heb echt een paar super leuke meiden om mij heen. Tot nu toe heb een heerlijke dienst gehad, elke dag om 15 uur beginnen met werken. Veel cocktails maken, super!
Nu moet ik nog weer eventjes een aantal hotelgasten ontvangen dus snel terug naar de boot. We hebben namelijk alleen internet bij cafeetjes in de stad.... Vrijwel niet aan boord.
De dagen vliegen voorbij!
Veel kussen
07 Juli 2010 - 06:10
Katja:
Hallo lieverd, wat heerlijk om te horen dat jij echt aan het genieten bent...Super lieverd en blijf genieten. -
07 Juli 2010 - 06:16
Lara:
hey topwijf, wat leuk zeg! Wellicht kunnen we elkaar volgende week treffen in Lissabon.
Nou geniet van de leuke mensen, de zon, de zee...fantastisch!!
kus lara -
07 Juli 2010 - 07:00
Ilja:
Ruilen?? ;) -
07 Juli 2010 - 07:08
Karen:
Jaloers!!!
Jij bent ook overal goed in, zelfs in voetbal, hihi!!
Leuk om te lezen dat je het zo fijn hebt, geniet ervan he!
Liefs Karen -
07 Juli 2010 - 08:45
Nora:
Hey Ilse,
super leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt! Niet verkeerd geloof ik!!!Geniet ervan
Groetjes Nora -
07 Juli 2010 - 09:14
Henk Van Der Star:
Aukje en ik zijn net terug van vakantie op Zakinthos ook prima gehad op het griekse eiland.Gister bij Nienke de halve finale gezien en nu gaan we even kamperen op de veluwe bij 30 graden ook niet verkeerd tot zondagavond zitten we weer bij Nienke en Maik voor de finale we worden wereldkampioen.Ik voel het!!!!!
Veel succes op de boot en tot horens Groet Henk en Aukje -
07 Juli 2010 - 12:56
Suzanne:
Klinkt echt super! We zullen morgen op je toasten bij T in de tuin! Dikke kus -
07 Juli 2010 - 15:05
Astrid:
Hoi lieve Ilse, wat een fantastische berichten van jou! Je maakt echt een supertijd mee! Helemaal eens met de schrijfster Karen: jij bent echt overal goed in. Jammer dat je niet altijd even kunt mailen: ik was zelfs een beetje ongerust dat er helemaal geen bericht mee kwam, maar nu snap ik het. En gelukkig hoorde ik al van Rob, die jou gesproken had dat alles goed ging. Ilse, dikke kus en behouden vaart, zoals dat heet. -
08 Juli 2010 - 19:37
Stefanie Meys:
Lieve Ils, wat fijn dat het zo goed gaat en dat het gezellig is.
Ik hoop dat jullie zondagavond ook voetbal kunnen kijken.
Veel plezier en dikke kus Steef -
09 Juli 2010 - 08:28
Joke Van Der Boon/Ja:
Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt en nog felicitaties met je besluit om dit te gaan doen. ik hoop dat het de tijd van je leven hebt, ziet er wel naar uit. Enjoy!
Joke en Jan -
10 Juli 2010 - 10:31
Ruud Wessels:
Hej Ilse!!
Zo te horen heb jj een betere manier van reizen ;)
Klinkt allemaal wel erg gaaf!!
Ga je nog naar barcelona? ik moet daar snel heen, zou wel gaaf zijn als onze wegen kruisen natuurlijk :)
Ik ben nu onderweg om uit Marokko te komen, vandaag naar Fez daar de voetbal kijken.
En dan met de boot weer naar Spanje dan valencia, barcelona en dan de boot naar Genova.
Blijven genieten he!! En niet teveel feesten ;)
Dikke knuffel
Ruudje
10 Juli 2010 - 11:33
Lesja:
he stoere, feestende zee-vrouw, leuk om weer wat te lezen! ik ben net terug van Samos....moest veel aan je denken met al die zee om mij heen.....ik zou zo naar die boot van je zwemmen :)
klinkt goed allemaal! fijn! tot laters! X Lesja -
15 Juli 2010 - 12:42
Petra, Michel & Kids:
Zo te lezen hou je het nog wel even vol, fijn voor je hoor. We zien elkaar misschien bij Sail,
groeten van ons allemaal.
p.s. Heb je ook de salsa gedanst? -
15 Juli 2010 - 18:20
Petra:
Schip Ahoy!
Wat een super verhaal zeg! En een vip feestje van Ferrari, was vast ge-wel-dig?! Maar wel jammer voor je dat je nu niet kunt motorrijden natuurlijk :-)
Ciao! -
21 Juli 2010 - 06:20
Rick:
Ah Tof ik heb je eerste foto gezien op de site van de Clipper! Nog een paar daagjes en dan ben je weer bij ons, tot snel!
x